X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Grad Socerb

  • Socerb 7, 6275 Črni kal
  • 133.8 km
  • Odprto

Ponudba

ribje jedi in morski sadeži, vegetarijanske jedi

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Restavracija Grad Socerb /upload/restaurant/restavracija-grad-socerb-crni-kal.jpg
Socerb 7 6275 Črni kal
+386 5 659 23 03 Restavracija Grad Socerb

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 508 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Stražarnica na Socerbu ..Takrat pogled iz jugoslavije v prihodnost.Danes iz Slovenije v zgodovino.

| pred 2 mesecema

5

Obiskal grad Socerb v casu Covid 19. Grad je zal bil zaprt, kar je bilo pricakovano, vendar mesto kot tako pa je vredno ciste desetke. Urejena okolica, vzdrzevan grad, da ne omenjam razgleda, ki je res fantasticen, se posebno, ce do vrha prides pes po oznacenih oziroma stran poteh iz vasice Osp, ki lezi v dolini pod kraskim robom. Cudovita okolica, narava, lepi razgledi vse tja do Devinskih skal na eni strani, do savudrijskega rta na drugi strani. Vmes pa Trst, Milje in moj domaci kraj Koper. Ko bodo drugacni casi se se vrnem, da raziscem notranjost gradu in kulinariko, ki je sigurno tako okusna, kot razgledi, ki jih nudi okolica.

| pred 3 meseci

5

Notri je lepo opremljeno,okraseno s srednjeveskim orozjem in slikami.med njimi je slika srecanja v gradu princa Alberta iz Monako s predsednikom Slovenije.v notranjem dvoriscu gradu preprosta postavitev miz.hrana je izvrstna,za gurmane.drugace je restavracija ni za vsak dan.okrog lep razgled na trzaski zaliv spodaj.na gradu je zig za planinsko knjizico,je ena od tock spp.100m stran najdete sveto jamo,po urniku in posebnih dogodkih opravljajo vodenje po jami,organizira jamsko drustvo

| pred enim mesecem

5

Lep razgled na TRST

| pred 5 meseci

5

Čudovit razgled na tržaški zaliv z okolico. Priporočam vsakomur, le 10min oddaljeno iz avtoceste priključek Kastelec. ;) Priložnost za lepo fotografijo.

Več mnenj