Ladja Podlanica

  • Kidričevo nabrežje, 6330 Piran
  • 93.1 km
  • €€

Ponudba

Panoramska vožnja : Ste si želeli ogledati slovensko obalo z morske strani ? Potem je to prava izbira. Popeljemo vas ob naši obali da si jo ogledate tudi z morske strani. ?e vam to ni dovolj si lahko zaželite tudi jedi z žara (po predhodnem dogovoru).

Pikniki : Če si želite kopati odmaknjeni od ostalih in od prenapolnjenih plaž vam priporočamo piknik z nami. Mi vas po krajši panoramski vožnji popeljemo na željeni del slovenske obale, kjer boste lahko uživali v kopanju in odli?ni hrani z žara.

Ribolov (ribji piknik) : Nekaterim se ne da samo kopati in jesti. Radi bi tudi uživali v ribolovu, pa je to skoraj nemogoče z obale, ker je vse prepolno kopalcev. Zato smo mi tukaj, da vas popeljemo na morje, kjer boste lahko ob kopanju in hrani uživali tudi v ribolovu. Pokazali vam bomo kako se delajo naveze, kako se natika vaba na trnke, kakšno vabo uporabljemo in opisali vam bomo katere ribe najpogosteje ulovimo v našem morju. Na vašo željo lahko ulovljene ribe tudi spečemo.

O nas

Ladjica Podlanica se nahaja na glavnem Piranskem pomolu. Nudimo vam svežo ribo lokalnih ribičev, ki je nemalokrat še pred nekaj urami plavala pred Piranom.

Nudimo

Ponudba za vegetarijance
Ladja Podlanica Ladjica Podlanica se nahaja na glavnem Piranskem pomolu. Nudimo vam svežo ribo lokalnih ribičev, ki je nemalokrat še pred nekaj urami plavala pred Piranom. /upload/restaurant/restaurante01a5afc7d729b6.jpg
Kidričevo nabrežje 6330 Piran
2 +386 51 312 020 Ladja Podlanica

Skupna ocena: 4,9

(Skupna ocena je seštevek 105 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

VEDNO SVEZE DOBROTE IZ MORJA DIREKT NA KROZNIK NJAM

| pred 3 tedni

5

Odlično, priporočam!

| pred enim letom

5

Barka vsidrana v piranskem mandraču, vstop s pomola. Strežejo morske dobrote (ribe, kalamare, školjke in testenine z morskimi sadeži. Vse je vedno sveže in imajo domače vino, seveda primorsko. Cene so sprejemljive, osebje prijazno tako da lahko res uživaš v hrani in pijači, ob prelepem razgledu na Piran in ob rahlem pozibavanju ladje.

| pred 11 meseci

5

Super hrana..zmerna cena..ambient je nekaj zanimivega saj ješ na ladji..

| pred 11 meseci

5

Super za jest..priporočam sardine v marinadi..skratka vse je full dober..

Več mnenj