Hiša Denk

  • Zgornja Kungota 11A, 2201 Zgornja Kungota
  • 107.3 km
  • €€€
  • Zaprto

Ponudba

Ponudba Hiše Denk se osredotoča na naravne danosti Štajerske in družinsko kulinarično tradicijo, ki je tukaj zakoreninjena že od leta 1972.

Gostu prijazno prezentacijo vsakega krožnika kljub zapriseženosti preprostemu dvigujemo na višjo raven, kjer je premišljen in dodelan vsak detajl posebej.

Vinska karta Hiše Denk je nabor vrhunskih belih, rdečih in oranžnih vin priznanih domačih in tujih vinarjev.

O nas

Na privlačni lokaciji med vinsko cesto avstrijske Štajerske in Mariborskim Pohorjem se diskretna zunanja arhitektura hiše uravnoteženo povezuje v celoto s sodobno, a vendar domačno notranjostjo.

Postrežba v dveh povezanih jedilnicah, ločena velika jedilnica za posebne priložnosti in zunanja terasa nudijo gostom izjemno ugodje, sprehod v našem parku in oddih ob ribniku pa ustvarita dodatno prijetno vzdušje.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hiša Denk Na privlačni lokaciji med vinsko cesto avstrijske Štajerske in Mariborskim Pohorjem se diskretna zunanja arhitektura hiše uravnoteženo povezuje v celoto s sodobno, a vendar domačno notranjostjo.

Postrežba v dveh povezanih jedilnicah, ločena velika jedilnica za posebne priložnosti in zunanja terasa nudijo gostom izjemno ugodje, sprehod v našem parku in oddih ob ribniku pa ustvarita dodatno prijetno vzdušje.
/upload/restaurant/hisa-denk-zgornja-kungota.jpg
Zgornja Kungota 11A 2201 Zgornja Kungota
3 + 386 2 65 63 551 Hiša Denk

Skupna ocena: 4,9

(Skupna ocena je seštevek 1249 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Vsaka čast, kaj je ded naredo iz gostilne. Kdo bi si mislo, da bo tak daleč prilezo. Kapo dol. Se splača it probat, samo pol pač dopust odpade. Za tiste, ko si pa ne morejo tega privoščit, pa majo v pekarni pred gostilno burek. Tudi ni slab.😁

| pred 6 meseci

5

Zelo pristen domač sprejem lastnika, ki je tudi kasneje ves čas spremljal kako smo zadovoljni. Temu so sledili vedno nove stvaritve z izjemni okusi. Vse to nam je prinašalo izredno prijazno in strokovno osebje, ki so poskrbeli da nam je bilo cel čas prijetno in domače. Odšli smo polni prijetnih vtisov, saj kaj takega še nismo doživeli. Zvezdana

| pred 6 meseci

5

Zelo lep ambijent, prijazno osebje ter predvsem odlična hrana in vino! Toplo priporočam.

| pred 6 meseci

5

Gostom se zelo posvetijo, o kulinariki pa ni vredno zgubljat besed. Vsaka jed je bil boljša. Dežela okusov!

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: