X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel Evropa

  • Krekov trg 4, 3000 Celje
  • 35.3 km
  • Zaprto

Ponudba

Na vašo željo bomo za vas organizirali in izbrali jedilnik za svečane sprejeme, priložnostna kosila in večerje, poročna slavja, obletnice, poslovne zaključke ... V restavraciji ali pa na izbrani lokaciji vam bomo pripravili najboljši slow food, finger food, hladno-topli bife in menije za različne priložnosti. Za prav posebno kulinarično doživetje in razvajanje okusov pa vas vabimo, da se nam pridružite na enem od naših vrhunskih kulinaričnih večerov.

O nas

Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Evropa Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.
/upload/restaurant/hotel-evropa-celje.jpg
Krekov trg 4 3000 Celje
+ 386 3 0)3 426 90 00 Hotel Evropa

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 907 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Hopel Evropa je za mene najbolj prijetno mesto ima tradiciju katero vzdrzuje sa malo modernega pridiha Posebno so dobre tortice vedno sveže a tisti kateri pazijo na prehrano lahko naročijo tudi presne .Osebje prijazno in kljub obiskovalcem postrežba je hitra ,če pa pridete na jutarnjo kavico zraven dobite drobne kekse , kateri so sveži . Od srca priporočam.

| v zadnjem tednu

3

Dobro je bilo sam z postrezbo pa nisem najbol zadovoln kjer sem narociu palacinke pa sem dobiu mrzle zelo slabo za tako znan hotel?

| pred 2 mesecema

5

Izredno prijazna postrežba dobra kava tortice pa zelo privlačne in okusne. Pohvala osebju in mojstrom slastičarjem

| v zadnjem tednu

5

Zakon vzdušje, popestritev s sladico.

| pred 2 mesecema

5

Odlična postrežba ter vafli😅✌️

Več mnenj