X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel Evropa

  • Krekov trg 4, 3000 Celje
  • 35.3 km
  • Zaprto

Ponudba

Na vašo željo bomo za vas organizirali in izbrali jedilnik za svečane sprejeme, priložnostna kosila in večerje, poročna slavja, obletnice, poslovne zaključke ... V restavraciji ali pa na izbrani lokaciji vam bomo pripravili najboljši slow food, finger food, hladno-topli bife in menije za različne priložnosti. Za prav posebno kulinarično doživetje in razvajanje okusov pa vas vabimo, da se nam pridružite na enem od naših vrhunskih kulinaričnih večerov.

O nas

Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Evropa Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.
/upload/restaurant/hotel-evropa-celje.jpg
Krekov trg 4 3000 Celje
+ 386 3 0)3 426 90 00 Hotel Evropa

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 986 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 tedni

5

Sami hotel Evropa stoji skoraj v samem središču mesta, blizu želežniške postaje in vrsto znamenitosti katere se splača obiskati. Sobe sicer majhne vendar čiste in urejene. Postrežba na vrhuncu, hrana zelo okusna in velike porcije. V samem hotelu prijetni ambijent saj ima hotel dolgo tradicijo katero ohranja že zelo dolgo. Cenovno je zaradi tega tudi prilagojen venar se človek prijetno počuti v njem. Čestitam samo tako naprej. Priporočam obisk v hotelu!

| v zadnjem tednu

5

Super mlado osebje, ki se trudi za gosta. Novo mlado vodstvo, ki si nabira izkušnje ampak z veseljem, zagnanostjo in vestni delom bo ohranjen postavljen nivo hotela. Hrana je še vedno okusna, decembrska ponudba (tudi zunaj) je zanimiva, široka in pestra. Odlična je bila tudi decembrska tortica. 👍

| pred enim tednom

5

Lepo urejeno, pestra izbira tortic in ostalih sladic, postrežba na nivoju kot se spodobi, skoraj vse zasedene mize so dokaz, da delajo zelo dobro.

| pred enim mesecem

5

Postrežba kot se spodobi. Hrana je bila zelo okusna in količinsko ravno prav velike porcije (a La Carte). Imeli smo svoj prostor v starem stolpu, kar še dodatno popestri kosilo.

| pred 3 meseci

5

Hopel Evropa je za mene najbolj prijetno mesto ima tradiciju katero vzdrzuje sa malo modernega pridiha Posebno so dobre tortice vedno sveže a tisti kateri pazijo na prehrano lahko naročijo tudi presne .Osebje prijazno in kljub obiskovalcem postrežba je hitra ,če pa pridete na jutarnjo kavico zraven dobite drobne kekse , kateri so sveži . Od srca priporočam.

Več mnenj