X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel Evropa

  • Krekov trg 4, 3000 Celje
  • 7252.1 km
  • Zaprto

Ponudba

Na vašo željo bomo za vas organizirali in izbrali jedilnik za svečane sprejeme, priložnostna kosila in večerje, poročna slavja, obletnice, poslovne zaključke ... V restavraciji ali pa na izbrani lokaciji vam bomo pripravili najboljši slow food, finger food, hladno-topli bife in menije za različne priložnosti. Za prav posebno kulinarično doživetje in razvajanje okusov pa vas vabimo, da se nam pridružite na enem od naših vrhunskih kulinaričnih večerov.

O nas

Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Evropa Ugodno in udobno izkušnjo pri nas boste začutili v objemu sodobnega interierja, naše prijazno osebje pa bo z veseljem ustreglo vašim (posebnim) kulinaričnim željam in vam svetovalo pri izbiri iz bogate vinske ponudbe.
Privoščite si kulinarično razvajanje v naši restavraciji, preživite romantižni vežer v našem Srednjeveškem stolpu ali si zagotovite catering storitev na najvišji ravni.
/upload/restaurant/hotel-evropa-celje.jpg
Krekov trg 4 3000 Celje
+ 386 3 0)3 426 90 00 Hotel Evropa

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 863 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Izredno prijazna postrežba dobra kava tortice pa zelo privlačne in okusne. Pohvala osebju in mojstrom slastičarjem

| v zadnjem tednu

5

Odlična postrežba ter vafli😅✌️

| pred enim mesecem

5

Zelo lepo opremljen hotel, v restavraciji dobra postrežba, okusne jedi.

| pred 4 meseci

5

Hotel Evropa ima 4 zvezdice in se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta Celja. V bližini je železniška in avtobusna postaja. Hotel in pripadajoča slaščičarna sta zelo priljubljena zaradi odlične ponudbe in ambienta ter zelo prijaznega osebja. Vse skupaj deluje na višjem nivoju, kar je zelo dobro.

Več mnenj