Gostišče Rogovilc

  • Robanov kot 22, 3335 Solčava
  • 41.7 km
  • Zaprto

Ponudba

Nudimo hladne predjedi, posebne juhe, rižote, testenine, glavne jedi, hamburgerje, menije za naše male goste, ribje jedi, domače jedi, solate, sladice in še veliko več.

O nas

Priljubljeno gurmansko gostilno, ki se v pisnih virih prvič pojavi leta 1886, je ustanovila družina Vilfan. Sloves odlične tradicionalne slovenske kuhinje se je kmalu razširil po širšem področju, malokdo pa je vedel, da ima ravno Rogovilc najgloblji vodnjak v Črnučah. V letu 2004 je gostilna ponudbo dopolnila tudi z odlično pizzerijo in poskrbela, da se tradicija nadaljuje v koraku s časom.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Gostišče Rogovilc Priljubljeno gurmansko gostilno, ki se v pisnih virih prvič pojavi leta 1886, je ustanovila družina Vilfan. Sloves odlične tradicionalne slovenske kuhinje se je kmalu razširil po širšem področju, malokdo pa je vedel, da ima ravno Rogovilc najgloblji vodnjak v Črnučah. V letu 2004 je gostilna ponudbo dopolnila tudi z odlično pizzerijo in poskrbela, da se tradicija nadaljuje v koraku s časom.

/upload/restaurant/restaurant8565314dc18b712.jpg
Robanov kot 22 3335 Solčava
+386 38 395 040 Gostišče Rogovilc

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 36 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo sva zadovoljna. Kljub nekaj malim spodrsljajem je gostišče zelo prijetno, zajtrk dobiš v košarici pred sobo in ga lahko poješ kjer želiš. Tudi lastnika sta super prijazna, sprejem je potekal brez težav in še sam ambient sobe je čudovit. Škoda je edino, da pri zajtrku ni turške kave v termovki - bi zelo prišla prav. 😄🤩 Se pa definitivno vrnema sem. 🤍

| pred 3 meseci

5

Prijazni lastniki, krasne sobe, odlična finska savna, okusen zajtrk v košarici, ki je bila polna domačih dobrot. Sami presežniniki, lahko samo priporočam bivanje 👍

| pred enim letom

4

Prenočišča zelo lepo , čisto in urejeno...vse novo

| pred enim mesecem

5

Een heerlijk guest house, super schoon, goed verzorgd, de aardige gastheer gaf goede tips! Wonderschone natuur!

| pred enim letom

5

Mirno mjesto, predivna priroda, domacini odlicni! Sobe ukusno namjestene, urednost na visokom nivou... na svakom koraku se osjeti toplina i trud domacina. Sve preporuke!

Več mnenj