X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hiša Raduha

  • Luče 67, 3334 Luče
  • 73.3 km

O nas

Kuhinja v Hiši RADUHA je le nadaljevanje in spoštovanje zgodbe odličnih kuharic, moje mame, babice in prababice. Moj kredo – sem ljubiteljica oblik, barv, vonjev in okusov. Ni naključje, da je izraz DOBER OKUS, izvirno okušanje, dobil splošen pomen v vseh vejah umetnosti in življenju samem. Trudim se, da krožniki govorijo zase in zame.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hiša Raduha Kuhinja v Hiši RADUHA je le nadaljevanje in spoštovanje zgodbe odličnih kuharic, moje mame, babice in prababice. Moj kredo – sem ljubiteljica oblik, barv, vonjev in okusov. Ni naključje, da je izraz DOBER OKUS, izvirno okušanje, dobil splošen pomen v vseh vejah umetnosti in življenju samem. Trudim se, da krožniki govorijo zase in zame. /upload/restaurant/hisa-raduha-luce.jpg
Luče 67 3334 Luče
+ 386 3 838 40 00 Hiša Raduha

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 101 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Zelo okusno pripravljeni obroki, vrhunska vinska karta,priporočam.

| pred enim letom

5

Lepo urejeno, mirna lokacija ,hrana pa pohvale vredna.V osrčju zgornje Savinjske doline ,z mnogimi izhodi, Snežna jama ,Logarska Dolina ,Raduha ,Igla itd.

| pred enim letom

5

Zelo topel in prijazen sprejem. Čudovita lokacija v centru Luč a hkrati z obilico zasebnosti. Soba v stari štali, v kateri smo bivali, je tako kot celotno posestvo, oblikovana z izjemnim občutkom za dizajn. Okusen zajtrk iz domačih dobrot, postrežen z veliko pozornostjo. V vseh pogledih idealna lokacija za oddih in razvajanje.

| pred 9 meseci

5

pricakoval sem vecjo posteljo ..

| pred enim letom

5

Čudovit kratek dopust v lepo in okusno opremljenih prostorih, posebno pohvalo si zaslužita kuharja, pa tudi postrežba je bila res na nivoju. Okolica je čudovita za izle te in pohodništvo. Le tako naprej!

Več mnenj