Hiša Raduha

  • Luče 67, 3334 Luče
  • 38.6 km

Ponudba

V restavraciji nudimo dva menija, degustacijski meni in 4-hodni meni, ki se dnevno spreminja.

O nas

Kuhinja v Hiši RADUHA je le nadaljevanje in spoštovanje zgodbe odličnih kuharic, moje mame, babice in prababice. Moj kredo – sem ljubiteljica oblik, barv, vonjev in okusov. Ni naključje, da je izraz DOBER OKUS, izvirno okušanje, dobil splošen pomen v vseh vejah umetnosti in življenju samem. Trudim se, da krožniki govorijo zase in zame.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hiša Raduha Kuhinja v Hiši RADUHA je le nadaljevanje in spoštovanje zgodbe odličnih kuharic, moje mame, babice in prababice. Moj kredo – sem ljubiteljica oblik, barv, vonjev in okusov. Ni naključje, da je izraz DOBER OKUS, izvirno okušanje, dobil splošen pomen v vseh vejah umetnosti in življenju samem. Trudim se, da krožniki govorijo zase in zame. /upload/restaurant/hisa-raduha-luce.jpg
Luče 67 3334 Luče
+386 38 384 000 Hiša Raduha

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 121 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Bil nekaj casa nazaj na hisici na drevesu in se vedno je zelo lepo.

| pred 3 meseci

5

Želo prikupno in bogata izbora jedi.

| pred 3 meseci

5

Izjemna kulinarika

| pred 2 letoma

5

Zelo topel in prijazen sprejem. Čudovita lokacija v centru Luč a hkrati z obilico zasebnosti. Soba v stari štali, v kateri smo bivali, je tako kot celotno posestvo, oblikovana z izjemnim občutkom za dizajn. Okusen zajtrk iz domačih dobrot, postrežen z veliko pozornostjo. V vseh pogledih idealna lokacija za oddih in razvajanje.

| pred 2 letoma

5

Lepo urejeno, mirna lokacija ,hrana pa pohvale vredna.V osrčju zgornje Savinjske doline ,z mnogimi izhodi, Snežna jama ,Logarska Dolina ,Raduha ,Igla itd.

Več mnenj